timglaset.blogg.se

Denna blogg handlar om livets framgångar och motgångar...men i synnerhet om mitt psykiska mående..

Presentation om mig

Allmänt borderline, ocd, tvångstankar Permalink2
Tänkte ge mig på en liten presentation om mig själv så ni som läsare ska få ett hum om vem som döljer sig här.

Jag har sedan jag var liten varigt hsp (high sensitive Person) vilket har inneburit mycket känslor och inte haft några förklaringar till varför jag reagerade, som jag gjorde i vissa fall.

Fick min borderline-diagnos april 2014. Jag har ju levt med det i stort sätt i hela mitt liv men nu föll pusselbitarna på plats.. Det är det nog en mening man som oftast säger satt -det där är ju jag!
Har ett självskadebeteende som är ganska harmlös när det väl sätter igång men sen blir det större och djupare som i sin tur givetvis måste sys..


Jag har även den klassiska utmattningsdepressionen och det är för att jag själv valt att jobba och inte ta semester alls... Förrän i juni 2013... Tre dagar senare äntrade jag psykets dörrar för första gången i mitt liv och det var inte sista gången heller vet hag ju nu.
Om jag då tyckte att jag mådde dåligt så är det inget jämfört med idag.. Eller det går inte ens att jämföra..

OCD (obessive compulsing disorder) finns även den på listan. Den utvecklade jag redan som liten, men det var inget jag förstod själv än mindre min omgivning. Och den lever jag ned varje dag även om det inte syns på utsidan så är mina tankar/tänkande redan igång. Jag har accepterat det eftersom jag inte varit någon utan ocd någon gång i mitt liv....

Ser att det blir en massa rader om diagnoser men det är ju som det är... Dock ÄR jag inte mina diagnoser.. Min identitet är som den varit och kommer så förbli...

Kommer säkerligen upprepa mig i vissa inlägg men mitt minne är som en guldfisks
Todiloo 
Till top