timglaset.blogg.se

Denna blogg handlar om livets framgångar och motgångar...men i synnerhet om mitt psykiska mående..

vilodag

psykisk ohälsa Permalink0
Hej hopp!
Ja hoppet. ..vart håller du hus? Mitt hopp för livet har gömt sig någonstans långt långt bort. Men hoppet är det sista som försvinner sägs det så vad väntar härnäst tro...

Söndag idag...vilodag... idag blir det pannkakor till lunch..ska bli riktigt gott. Längesen jag åt det.

I morgon är det dags för individualterapi. Om jag ser fram emot det? Inte riktigt nä... fråga mig inte varför. .. eller jo..kan nog bero på att man tar upp jobbiga saker jag helst inte vill prata om...inte nu...och inte aldrig...hänt har hänt... man ska ju vara i nuet enligt dbt så vi kör på det...

Vänner...jag har en fantastisk familj och nära vänner jag kan prata med om allt. Det är få personer som känner till sanningen men dom som vet är oxå i min innersta krets. Och så ska det förbli. Man får vårda sina relationer. Och om en vecka är det just relationer vi kommer börja med på dbt. Den modulen håller på i 11 veckor!
Ja ja, inte så mycket att skriva idag...
Saknar min hund...min älskade lilla lakritsnos ♡

På återseende gott folk!

....

Allmänt, borderline, iktorivil, psykisk ohälsa, självskadebeteende, ångest Permalink0
Kommer inte på någon bra rubrik...
Jag mår konstigt. ..riktigt konstigt.. kan inte förklara känslan. ..hör alla ljud som om dom vore tre mil bort i en burk...skulle bara vilja sova bort mitt liv just nu..
Det är för jobbigt att leva. ..att andas. ..att vara och finnas...
Ja det får bli dagens inlägg. .
På återseende gott folk! 
 
 
 
 

riktigt jobbigt..

Allmänt Permalink0
Gårdagen var kaos. ..känslorna utanpå och trodde aldrig tårarna skulle sluta rinna... hur orkar folk med att må dåligt precis hela tiden? Jag orkar inte...det blir för mycket som packar ihop sig...klarar inte av det... jag vill må bra! Orka göra saker jag tycker är roligt och inte bara springa på öppenvården och låta det ta min energi resten av veckan... har svårt att acceptera min situation igen. . Just don't get it... vill inte vara med mer...detta är inget liv...finns inget liv...allt är bara låtsas. ..tror min hjärna spelar mig ett spratt när tankar som föregående mening uttryckte det... galen...smakar på ordet...är det det jag håller på att bli? Skulle inte förvåna mig...har så mycket inombords nu så jag spricker snart....och då blir det inte roligt...inte alls.. what to dooooo? Jobbiga jävla liv!!!
Till top